петък, юни 21, 2024
Начало > Интериорни Новини > Какво е важно да знаем за новите модели скринове за спалня?

Какво е важно да знаем за новите модели скринове за спалня?

скрин за спалня

Това е артикул познат много добре на потребителите, защото се използва от много години. С времето е променил значително своя дизайн, не е все така популярен и харесван от хората. В момента намира приложение най-вече в спалнята, защото именно тук се съхраняват дрехите и други важни лични вещи. Ако ви предстои покупка на нова мебел, ще ви предложим да разгледате артикулите в каталога на магазин https://www.venus.bg/. Щом се запознаете по-подробно с характеристиките на съвременния скрин със сигурност ще го пожелаете и вие.

Какво ще ви донесе покупката на модерен скрин за спалня?

За всеки е важно да създаде уютна обстановка в помещението, в което се почива и спи. Някои хора прекарват тук и доста от свободното си време релаксирайки, затова трябва да бъдат заобиколени от мебели, които са добре разпределени и практични. Скринът е именно такъв, защото не заема много от пространството, а в същото време е удобен и многофункционален.

Може да изберете такъв с чекмеджета или комбиниран с чекмеджета и рафтове. Съвременните модели притежават механизъм за плавно отваряне и затваряне и повече няма да чувате досадно тракане или скърцане. На фона на по обемните неща като легло и гардероб, той изглежда много естетично и прави обстановката стилна и хармонична.

Плотът му може да бъде използван по най-различни начини. Ако обичате телевизията може да разположите отгоре телевизор или дамата да си организира тоалетка. Друга идея е оформянето на декоративен кът с красиви предмети и семейни снимки. Атмосферата в спалнята веднага ще се промени, защото скринът е подходящият елемент, който я прави по уютна и приятна. От Venus.bg препоръчват един модел. Скрин Сити 3005 – Венге / Астра:

  • „Сити 3005“ е скрин с пет чекмеджета;
  • предлага се в четири цветови варианта, чрез които да го съчетаете с интериора на спалнята;
  • моделите се изработват от висококачествено ПДЧ.

Срещу скромна сума получавате удобна и практична мебел, която може да използвате по различни начини.

Модел в какви цветове да изберем?

Жилището ви ще бъде добре обзаведено, ако се съобразявате със стила на мебелите и ги комбинирате правилно. Спалнята е зоната, в която трябва да сте особено внимателни, защото там всичко изпъква и прави впечатление. Не се използват много артикули и това е причината фокусът да бъде върху цялата концепция. Ако купувате скрин ви предлагаме да се ръководите от дизайна на гардероба и леглото и да намерите модел, който е в същия цветови нюанс и стил. Така той ще стане част от общото обзавеждане и ще изглежда все едно е комплект с тях. Повечето производители изработват артикулите на модулен принцип, което е улеснение за потребителя.