петък, март 1, 2024
Начало > Други Новини > Какво са грил скарите, обясняват от Магпром

Какво са грил скарите, обясняват от Магпром

Подобно на много домакински уреди грил скарата е станала незаменимо допълнение в домакинството. Едни от най-изтъкнатите им плюсове са бързото почистване, необходимостта от малко мазнини и бързото ставане на храната.

Какво представляват грил скарите

Грил скарите могат да бъдат употребявани както вътре и така и навън в градината. Те са удобни и практични уреди, позволяващи готвенето навсякъде. 

  • Видове грил скари;

Има с възможност да пекат и от двете страни. Това позволява на храната ви да се приготвя за по-кратко време без да се налага да я обръщате. Дизайните варират от тези с решетка, до такива с плот от керамично незалепващо покритие. Комбинираната е изработена с две повърхности едната грил, другата плоча. 

  • Дизайни;

Размерите са разнообразни и е добре да изберете според пространството, което имате в дома си и това за колко човека ще готвите. Някои имат ненагряващи се дръжки за да предпазват от изгаряне и да бъдат удобни за преместване. Разнообразието е огромно можете да откриете със или без стойка за регулиране на височината. Със или без капак спомагащ задържането на горещ въздух задушаващ храната. Такива с термостат имащ няколко степени за нагряване.

Независимо от избора ви на уред за прилагане е добре да обърнете внимание как се почиства. Важно е да е бързо и лесно. Защитното покритие на нагревателя, предпазва повърхността от прегряване.

Важен ли е типа на покритието

Уреда тип плоча е важно да бъде с незалепващо покритие, топлината да е равномерно разпределена по цялата плоча, това ще гарантира еднакво готовата храна. Керамичното покритие е прекрасно решение, освен че е незалепващо също така е изключително издръжливо.

Какво можем да приготвяме на тях

Според модела на уреда освен месо и зеленчуци можете да приготвите дори сандвичи. 

Кои аксесоари ги правят по-удобни 

За прекрасно кулинарно парти се нуждаете от правилните аксесоари. Най-важния от всички е щипката. Трябва да знаете, че тя захваща добре и е с достатъчна дължина. Шпатулата улеснява вземането на плоски храни от грил скарата. Аксесоарите не бива да са изработени от пластмаса, защото се стопяват бързо. Хубаво е шишовете, които използвате да бъдат метални, при дървените има опасност от запалване.Посетете онлайн или физическия магазин на Магпром намиращ се във Варна. В него ще откриете техника с транспортни дефекти. В повечето случаи става въпрос за леки ожулвания, които не влияят върху качеството на уредите. Цените са повече от перфектни и получавате стандартна гаранция. Не се за чудете посетете грил скари Магпром още сега и харесайте новата си скара!