петък, май 24, 2024
Начало > Интериорни Новини > Какво обзавеждане да изберем за приказна и вдъхновяваща детска стая

Какво обзавеждане да изберем за приказна и вдъхновяваща детска стая

детска стая

Родителите отделят специално внимание на това да обзаведат стаята на своите деца по най-добрия и практичен начин. Те трябва да се съобразят както с тяхната безопасност и комфорт, така и с различните предпочитания за цветове, анимационни герои и други. Мебелите за детската са малко по-различни, защото са специално създадени за най-малките и за тяхното удобство. Прекрасни възможности ще откриете онлайн на https://www.venus.bg/. Артикули изработени от качествени материали, които ще направят помещението достатъчно красиво и хармонично. Приказната атмосфера се гарантира от свежите, подходящи за малчугани цветове.

Обърнете специално внимание на леглото

Бихме определили леглото като най-важния елемент в детската стая, защото за здравето на най-малките е отговорен добрият и спокоен сън. То трябва да бъде избрано в зависимост от възрастта на детето и неговите предпочитания. Задължително е да бъде здраво и стабилно, за да гарантира безопасност. Съвременните модели са изработени така, че да има и място за съхранение в основата им. То може да бъде под формата на чекмеджета или благодарение на повдигащия амортисьор към матрака. Възползвайте се от това предимство за да подреждате различни неща там. Venus.bg ви препоръчва следният практичен модел. Детско легло с чекмеджета масив- Бор „NATALI“ DIOMMI (47-007) – 90/200 см:

детско легло

  • Детско легло „NATALI“ DIOMMI (47-007) е изработено от екологични материали;
  • Има две чекмеджета, защитен парапет и преграда към стената, която предотвратява контакта с нея.
  • Подходящо е за матрак с размери (ширина/дължина): 90/200 см. (с препоръчителна височина до 20 см.).

Артикул, който е гаранция за качество благодарение на естествената дървесина от която е произведен. Няма защо да се тревожите, като възможността детето да получи алергия или да е в контакт с вредни бои. Когато инвестирате в качество, ще останете напълно удовлетворени от покупката и ще бъдете максимално спокойни за малчугана.

Защо да прибавите практичен скрин в стаята

Детската стая винаги има много неща за съхранение и трябва да предвидите съответните мебели за това. Дрешки, играчки, пособия и други вещи е добре да бъдат прибрани, за да не пречат на простора и чистотата в помещението. Перфектна мебел за детската стая е функционалният скрин, който може да бъде използван по различни начини:

  • Налични са просторни чекмеджета – винаги в тях може да подреждате различни дрешки и играчки;
  • Плота може да служи като тв шкаф – телевизор на който детето да гледа филмчета е от полза;
  • За да подреждате книжки – на скрина също така могат да се подредят книжки и учебници, защото той е компактна мебел с подходяща височина за стаята.

Всеки артикул в детската стая трябва да бъде поставен на правилното място, а за да стане това е добре предварително да измерите всичко много точно и да обмислите съответните позиции.