петък, май 24, 2024
Начало > Модни Новини > Дамската рокля: най-силното оръжие за всяка дама

Дамската рокля: най-силното оръжие за всяка дама

Няма нищо по-страхотно от красива дама, облечена в ефирна рокля! Женската красота е пословична, но тя трябва да бъде и умело подчертана… Дори и да имате добри природни дадености, ако не акцентирате върху тях, те просто няма да бъдат забелязвани. Представителките на нежния пол разполагат с какви ли не възможности да подобрят външния си вид, правейки го зашеметяващ и привлекателен за противоположния пол…

За избора на дрехи

Жените, Секси, Открит, Момиче, Красив, Брюнетка
дамска рокля

Модели дамски ролки има колкото щете по магазините. Всяка дама ще може да намери съвършената за нея рокля, съобразявайки се с телосложението си, също както и с предпочитанията си спрямо цветове. Тук разнообразието от гледна точка на кройките, нюансите и материите, е огромно, а Вие ще трябва да се въоръжите с много търпение, защото Ви очаква едно безкрайно обикаляне по магазините, което ще приключи, когато откриете съвършената за Вас дамска рокля!

Какви са тенденциите при дамските рокли

Модните тенденции се менят непрекъснато. И колкото и да се опитваме да ги следваме сляпо, това няма как да се случи на 100%. Никой няма финансовата възможност да обновява постоянно гардероба си, особено пък дамите! Но за да бъдем модерни колкото се може по-дълго време, е добре да знаем някои неща, които ще ни помогнат да направим това успешно:

  • Избирайте неутрални цветове;
  • Черното и бялото са винаги на мода;
  • Залагайте на класически рокли;
  • Съобразявайте се с физическите си дадености.

Най-важното при дамите е да изтъкнат предимства и прикрият недостатъците си. Това спокойно може да се случи с правилния избор на рокля, която трябва да първо място да подчертае женствеността Ви. Ефирните модели подхождат на почти всички жени, също както и са уместен избор при дамите със среден ръст, но и за по-високите представителки на нежния пол.

Цветовете

На всеки му е ясно, че ярките и светли тонове създават оптическа илюзия за повечко килограми. И обраното – тъмните цветове и правите линии могат да Ви направят по-слаби, отколкото сте. Шарките също имат отношение, когато се стремите да изглеждате по-елегантни, а за да се случи това, се опитайте да избягвате дамски рокли на квадрати, цветя, ромбоиди и др.