петък, май 24, 2024
Начало > Финансови Новини > Банкови заеми VS бързи кредити – защо да заложим на второто?

Банкови заеми VS бързи кредити – защо да заложим на второто?

заеми спешни

Трудно е да се каже с точност как да планираме разходите си, така че да успеем да влезем в рамките на месечната си работна заплата. В повечето случаи се получава следното: парите едва ни стигат, за да „избутаме“ до следващото парично постъпление, като в много редки случаи ни остават и някакви излишни средства, които да оползотворим за нещо много по-приятно от това да плащаме тока и водата… Факт е, че колкото по-високо е месечното ни възнаграждение, толкова по-леко ще живеем. Но колко хора могат да се похвалят със супер печеливша работа, която същевременно да е и постоянна? По-големият процент хора се чудят, откъде да намерят още малко пари, за да си постигнат добър стандарт на живот. Ако имаме и семейство с деца, то ситуацията може да бъде още по-трудна от парична гледна точка. Тогава, трябва да мислим не само за самите себе си, ами и за близките си, но най-вече за децата ни, които имат ежедневни разходи, като същите няма как да бъдат отложени за по-нататък… Както например често правим с покупката на нова кола, за която от дълго време си мечтаем, но поради перманентната липса на пари, тя си остава просто един наш неосъществим блян!

заем до заплата
портфейл с пари

Няма смисъл да чакате късметът да Ви усмихне, за да се добиете с онези неща, от които имате най-голяма нужда… Ако смятате, че с по-модерен автомобил ще се чувствате значително по-добре, отколкото в момента, какво още чакате! Замислете се за ипотечен кредит без постоянен доход, и се възползвайте от възможността да се сдобиете с нужната Ви сума пари в най-кратки срокове. Вече не задължително да събирате финанси години наред, за да сте собственик на МПС по последен писък на технологиите. Посетете Finstart още сега, и обърнете внимание на всяка една възможност, която ще се разкрие пред Вас. Когато става дума за ипотечни кредити без доказване на постоянен доход, повечето хора реагират не дотам добре, тъй като са наясно, че ще има и лихви по заема. Но на фона на дивидентите, които ще извлечете от подобен вид бърз кредит, определено си заслужава да заложите тъкмо на него, а не да търсите други начини за мигновено финансиране…

Потребността от допълнителни средства би могла да бъде свързана не само с покупката на нова кола, ами и с редица други неща. Като например жилищен ремонт, или организиране на вълнуваща семейна почивка. А някои хора се замислят да теглят ипотечен кредит без постоянен доход, за да имат с какво да посрещнат Коледните и Новогодишни празници, които са свързани с много разходи, някои от тях дори непосилни за нас… За да сте спокойни, че ще успеете да купите подарък за всеки един член от семейството си, е най-добре да се подготвите отрано за това време от годината. Съставете списък с покупките, които смятате да направите, и вижте каква ще е крайната сума, когато теглите чертата. Ако тя Ви се стори твърде голяма, то отново се връщаме на първоначалния вариант – ипотечен кредит без доказване на постоянен доход! Както Ви казахме и по-рано, той е изключително добро решение в много ситуации. Но за да се убедите в това и Вие самите, просто посетете Finstart, и разберете как да подадете своето заявление!

Онлайн кандидатстване за бърз кредит – супер удобен и бърз метод за кредитиране. Ще успеете да му се насладите и на Finstart, където само за броени минути ще можете да подадете Вашата молба за заем. Няма да Ви се налага нито да излизате от дома или офиса си, нито пък да губите ценно време в попълване на десетки документи, необходими при този вид процедура. Да, повечето кредитни фирми днес работят именно по този начин, защото те искат максимално да улеснят своите клиенти, предоставяйки им чудесната възможност да кандидатстват за бърз кредит и онлайн. Одобрението в повечето случаи става точно толкова бързо, колкото и самото подаване на заявление. Ако всички е наред с Вашите документи, то няма причина да не получите заветното „Да“, което ще Ви отведе до пълноценния живот, за който си мечтаете!

Ипотечните кредити без доказване на постоянни доходи са отлична възможност за онези, които не се водят някъде на работа. И за онези, чиято кредитна история не е от най-изрядните, но пък с метода „рефинансиране“ и това би могло да се промени много лесно и бързо. Но за да разберете с точност какви са възможностите пред Вас, изпратете запитването си до Finstart, и оставете на специалистите да изготвят за Вас най-подходящия кредитен и погасителен план. Те изцяло ще се съобразят с Вашите финансови възможности, а Вие от своя страна ще можете сами да решите на какъв интервал от време да внасяте вноските си по заема. – -Супер, нали!
Много хора са на мнение, че бързите кредити единствено и само могат да влошат финансовото ни положение, тъй като наред с техните позитиви, има и редица негативи. Например, лихвите по заема… Е да, няма как да се отрече, че те са значително по-високи от онези, присъщи за банковите кредити, но пък никоя банка няма да Ви отпусне заем, ако кредитната Ви история не е добра, или пък ако нямате постоянна работа, която да гарантира, че ще погасявате вноските си редовно. А при ипотечните бързи кредити без доказване на постоянен доход нещата са коренно различни. При тях е нужно просто да докажете, че имате земя или имот на Ваше име, а след това всичко се случва лесно и бързо. Вече знаете как… Само с един клик на мишката ще се сдобиете с желаната от Вас сума, която ще Ви бъде от голяма полза, особено ако здраво сте я закъсали откъм пари. Когато не искаме и не можем да чакаме допълнителни постъпления дълго време, когато искаме те да са в портфейла ни час по-скоро, сме готови на всичко, сами и само да поемем глътка въздух… Доста хора са изпитали на гърба си какво е да страдаме от безпаричие. И точно заради това те смятат, че именно бързите кредити са оптималното решение в подобна неприятна ситуация. И Вие подходете именно по този начин: още сега се обадете на Finstart и получете професионална консултация по телефона. Или директно се насочете към онлайн адреса на тази фирма, за да изпратите заявлението си за ипотечен кредит, което ще бъде прегледано в рамките на минути, а до часове ще имате желаната от Вас сума по сметката си!