петък, юни 21, 2024
Начало > Интериорни Новини > Кои са предпочитаните пълнежи при двулицевите матраци

Кои са предпочитаните пълнежи при двулицевите матраци

матрак

Всеки знае колко важен е изборът на удобно и функционално легло. За да бъде абсолютно грижовно и отговорно към нашето тяло е очевидно, че човек трябва да се запознае и с качествата на пълнежите, с които се изработват матраците. И ако сте се запознали с продаваните от магазин Арена двулицеви матраци и сте привлечени от изгодните оферти то е време да изберете типа на пълнежа, на който да разчитате за пълноценна почивка и комфортен сън. Ангажимента на потребителя е да избере и да инвестира разумно, а до колко това ще се превърне в реалност зависи от редица фактори, които включват и опознаване на вида на пълнежите.

Подходящ пълнеж за вашето легло

Множество са ползите и особеностите, които конфигурират двулицевите матраци като едни от водещите качествени продукти, на които можете да разчитате за уют, спокойствие и здравословен сън. Пълнежите, които производители използват за тяхната направа обаче се оказват доста разнородни. Кой да изберете? Наистина труден въпрос, чиито отговор ще откриете само и единствено при опознаване качествата на пълнежите.

За да не си губите времето ние ще ви дадем кратка информация за най-предпочитаните, които са се доказали като износоустойчиви, грижовни и повишаващи качеството на сън и почивка:

  • Покет пружини. Идеални решения за хора, които обичат да спят на по-твърд. Често такива са популярни като ортопедични и осигуряващи стабилност на критичните зони като врата, кръста, гърба;
  • Дунапрен. Най-евтиния пълнеж, от който се изработват двулицеви модели. Не е от най-устойчивите и затова често към него се добавят слой латекс или мемори пяна;
  • Мемори пяна. Иновативната технология на изработка на този материал го прави наистина невероятно ефективен. Отличава се с лекота, запомня любимата ви поза и следва всяка една извика на тялото;
  • Хибрид. Използват се различни пълнежи като целта е да се постигне оптимално удобство за тялото, независимо от това дали обичате да спите по гръб, корем или настрани.

Не пропускайте

Двулицев матрак

Когато се купува двулицев матрак това, което е необходимо да се вземе под внимание е подбора на подматрачна рамка, която да го държи в стабилна позиция. Освен рамката ето на какво още трябва да акцентирате за са оформите удобен и функционален кът за почивка:

  • Височината на матрака не е добре да бъде под 20 см;
  • Изберете твърдост, която е подходяща за физиката ви;
  • Инвестирайте толкова колкото можете да си позволите.

С колекцията на Арена ще се изненадате колко лесно и удобно е да получите това, от което се нуждаете, тъй като един клик ви дели от покупката на хубав двулицев матрак.