вторник, юли 16, 2024
Начало > Интериорни Новини > Как да изберем удобен и подходящ матрак за спалнята?

Как да изберем удобен и подходящ матрак за спалнята?

двулицев матрак

Чувстваме се много сигурни, когато пазаруваме мебели, защото сме запознати с модните течения и лесно можем да преценим, от какъв артикул има нужда семейството ни. Щом обаче се налага да подменим матрака в спалнята, започват колебанията и притесненията, тъй като не познаваме много добре характеристиките на подобна вещ. Тя се подменя през по-голям период от време, което е и предпоставката да научим повече за съвременните видове. Предлагаме ви да разгледате онлайн https://www.venus.bg/ и да се насочите към актуалните двулицеви модели.

По какви критерии да изберем новия двулицев матрак?

Няма да се затрудните в откриването на подходящ продукт, ако знаете повече за това, какво представлява той. Двулицевите модели се отличават от еднолицевите с това, че могат да бъдат завъртани в различни посоки и използвани от двете си страни. Нямат инсталирана рамка за монтаж, което означава, че трябва да я закупите отделно. Могат да се използват механизми за повдигане, като се инсталират на рамката.

Двулицевите матраци са изработени от разнообразни висококачествени материали, за да гарантират на спящия пълен релакс и удобство. Обикновено присъстват покет пружините, дунапрена, полиуретана, мемори пяната и латекса. Хора, които страдат от някакъв вид болки в гърба или кръста е най-добре да спят на по-твърд модел, който ще им осигури и по-добра опора. Ако не сте сигурни в каква поза спите и кое е удачно за вас се насочете към средно твърдите, които бихме нарекли универсални.

Щом купувате нещо подобно задължително трябва да измерите рамката на леглото и да откриете точния размер, тъй като от това зависи правилната експлоатация. Venus.bg ще ви предложи характеристиките на един примерен вариант. Двулицев матрак Ergo Disk:

матрак

  • „Двулицев матрак Ergo Disk“ е с ядро съставено от седем зони;
  • Body Soft пяна, която ще създаде  комфорт за един спокоен сън;
  • Ergo DIsk пяна, която ще се погрижи за правилната позиция на гръбнака;
  • продуктът е с медицински сертификат, подходящ за хора с проблеми в гърба и кръста;
  • има два калъфа – вътрешен от полиестерно трико и външен, който може да се пере при необходимост.

Със сигурност ще се чувствате перфектно след нощ прекарана върху подобен артикул. Осигурете си здравословен сън и бодрост през деня, като инвестирате в луксозен ергономичен модел.

Защо да изберем двулицев матрак онлайн?

В интернет пространството в момента се намират най-добрите модели изработени по нови и съвременни технологии. На едно място бихте могли да разгледате огромно разнообразие от варианти и то от различни производители. Това разнообразие винаги е в полза на потребителя, който ще открие най-качествения матрак, спрямо собствените си изисквания.