сряда, януари 27, 2021
Начало > Модни Новини > Как да различите оригинални от фалшиви маратонки Adidas

Как да различите оригинални от фалшиви маратонки Adidas

оригинални маратонки

Независимо от това, че на българския пазар се появиха доста добри реплики на някои утвърдени спортни брандове то почитателите на оригиналните маратонки не си позволяват да правят компромиси с това, което избират да носят. Да, оригиналите са доста по-скъпи от фалшификатите, но когато се касае за стандарт, качество и утвърденост то определено водещите марки има защо да бъдат предпочитани. Често клиенти се оказват в патова ситуация, тъй като не могат да различат оригинала от репликата. Как качествената стока би била различима и с просто око предстои да разберем.

Adidas – марката, която най-често е подложена на атаки от фалшификатори

Adidas е любима марка, която предлага наистина невероятно добри маратонки, кецове, спортни стоки. Фактите обаче са красноречиви . производителя води неистова борба с фалшификатите, които заливат пазара и така оронват престижа за безупречно качество на изработваните изделия. Няма спор, че единствено при носене можете да различите оригинала от изпипаната реплика. И ако за някои клиенти е по-добре да се възползват от ниската цена, то други отчитат, че вложените средства във фалшификат са изхвърлени на вятъра.

мъжки маратонки adidas

Как да различите оригинални маратонки adidas от добре направена реплика? Интересен въпрос, на който ще се постараем да дадем конкретни и ясни отговори. Имитациите дори на външен вид да са доста близки до марковите маратонки adidas няма как на 100 % да покрият техните детайлни особености и характеристики. Точно поради това е време да изясним основните обстоятелства, които са ключов детайл при покупката на гарантиран оригинал:

  • Започнете от опаковката

Всеки търговец ще потвърди, че опаковката е основен гарант за това дали съдържанието е оригинално. Безупречна – така накратко можем да опишем оригиналната опаковка, в която се предлагат спортните обувки на adidas. Скъсани, оръфани кутии, с липсващ гланциран ефект са признак, че има нещо нередно в това, което купувате;

  • Материи

Вътрешността и външността на обувката може на пръв поглед да не се различават от оригинала, но при докосване няма как да не усетите прекомерната твърдост и липса на ергономичност. Имитациите са доста твърди, без какъвто и да е елемент на гъвкавост. Пречупват се лесно и губят форма. То с оригинални маратонки adidas няма как да се получи;

  • Сериен номер на всеки чифт

За да се предпазят от фалшификати от adidas залагат на уникални номера на всяка една партида. Тези номера са вашата гаранция, че действително в някоя от фабриките има такава колекция и тя отговаря на стандартите на компанията;

  • Подметка

Още един издайнически факт, че сте купили оригинал или менте. Подметките на оригиналите са изключително здрави, износоустойчиви и гъвкави. Те доставят на крака върховно удобство и още при първата крачка можете да установите дали обули реплика или оригинал.

Надяваме се да успеем да ви насочим към качествените маратонки и с изложеното да имате възможността да различите истинските от фалшивите продукти на adidas.