понеделник, януари 17, 2022
Начало > Интериорни Новини > Как да направим дневната по-уютна с покупката на холов ъгъл

Как да направим дневната по-уютна с покупката на холов ъгъл

диван

Повечето от нас се стремят да постигнат хармония и уют в домовете си посредством мебелировката която избират. Всеки елемент от обзавеждането трябва да бъде правилно съчетан с останалите, да е поставен на подходящото място в пространството и разбира се да носи много удобство и комфорт. Това са предпоставки да се чувстваме добре и да прекараме свободното си време по един прекрасен и спокоен начин. Всекидневната е може би най-важното помещение, което трябва да декорираме правилно. Виж тук във Venus.bg мебели за дневна с актуална визия и различни механизми. Ето защо, меката мебел и по-конкретно холните ъгъл са толкова важни. От този артикул зависи удобството на цялото семейство.

Защо да купим именно холен ъгъл

За разлика от другите модели дивани холният ъгъл притежава удобна лежанка на която може в полулегнало положение да си почивате или да гледате телевизия. Тази Г-образна форма, която се дължи точно на лежанката ви дава шанс да поставите новата мебел на различни места в помещението и тя винаги ще заеме перфектно мястото си. Вижте тук различните модели. Огромно предимство е наличието на разтегателен механизъм, благодарение на който имате още едно допълнително място за сън в апартамента. Винаги е добре меката мебел да е достатъчно голяма, за да се събират на нея повече хора и когато дойдат гости да може да ги настаним както трябва. Виж тук възможностите които дават моделите на Venus.bg. Холов ъгъл Идеа – с функция сън – Сив:

холов ъгал

  • Холен диван „Идеа“ е оборудван с различни функции;
  • Падащ гръб, повдигащ амортисьорен механизъм на лежанката и обемна ракла за багаж;
  • За изработката на седалките са използвани дунапрен, тапицирани с висококачествена дамаска. Вижте тук още за материалите;
  • Получавате и пет големи  възглавници, три квадратни декоративни възглавници и две правоъгълни;
  • Предлага се във вариант с ляв или десен ъгъл – вижте тук подробности.

Модел, който ще ви донесе много комфорт и ще направя ежедневието ви приятно и спокойно.

Как да съчетаем холния ъгъл с останалите мебели

Много добре ще комбинирате новия си диван с интериора, ако той е в универсален цвят и с текстилна дамаска. Така меката мебел ще остане модерна възможно най-дълго време и дори да промените нещо от обзавеждането в хола, то пак ще подхожда. Вижте тук различните дамски. Обикновено моделите тапицирани с някакъв вид еко кожа изглеждат по-луксозно, като интериорът става достатъчно елегантен, но и специфичен. Ето защо повечето семейства избират текстилните дамаски. Те се почистват лесно, достатъчно износоустойчиви са и могат да бъдат съчетани с всякакъв стил. Вижте тук офертите на онлайн магазина.